StoryEditor

Dzień Dziadków według UPEMI

  Przemysł mięsny dostrzega zasługi i docenia seniorów, nie zapominając o obchodzonych właśnie Dniu Babci i Dniu Dziadka.
22.01.2014., 14:01h

Wiedza posiadana przez „domowych liderów opinii“, a przekazywana młodszym pokoleniom oraz pomoc i wsparcie, na jakie mogą liczyć młodsi to nieocenione wartości w polskim domu.  Dlatego właśnie, doceniając trud seniorów Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI) zorganizowała dla nich Dzień Babci i Dzień Dziadka. 

W trakcie całodniowego eventu nie zabrakło wykładów i indywidualnych porad dietetycznych specjalistów od zdrowego trybu życia prof. Krzysztofa Krygiera i dr hab. Lucyny Kozłowskiej z Wydziału Nauk o Żywieniu SGGW. Eksperci podkreślili wpływ zbilansowanej diety na zdrowie seniorów. Przekazali informacje o tym, co i jak jeść, aby zachować witalność, sprawność i urodę. Dlatego, podczas całego tego  dnia, serwowane były produkty ze znakiekm jakości QAFP.

Spotkanie, zorganizowane w ramach kampanii "QAFP na obcasach", to jedno z pierwszych tego typu spotkań. Jak informują organizatorzy, kolejne odbędzie się z okazji Dnia Kobiet na początku marca. 

oprac. ec

 

Pozostało 10% tekstu
Ten artykuł jest dostępny tylko dla Prenumeratorów
Zyskaj dostęp do wszystkich treści Premium i e-wydań z Prenumeratą Cyfrową lub Drukowaną. Wybierz pakiet dla siebie i korzystaj tak, jak lubisz.
Masz Prenumeratę top agrar Polska, ale nie wiesz, jak dodać numer klienta na portalu?Kliknij tu, przygotowaliśmy dla Ciebie instrukcję rejestracji.
Top Agrar
Autor Artykułu:Top Agrar
Pozostałe artykuły tego autora
Masz pytanie lub temat?Napisz do autora
POWRÓT DO STRONY GŁÓWNEJ
22. grudzień 2024 12:08