top agrar Polska od kuchni, to dość nietypowe spotkanie Studenckiego Koła Naukowego Rolników odbyło się dziś wieczorem w naszej redakcji. Ponad 35-osobowa grupa studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przez ponad dwie godziny odkrywała tajniki pracy koleżanek i kolegów z redakcji naszego miesięcznika.
Grupa pod opieką dr inż. Zuzanny Sawińskiej z katedry Agronomii dowiedziała się, jak wiele pracy wymaga przygotowanie artykułu do gazety, jak wygląda realizacja reportaży czy w jaki sposób realizowane są niezależne testy maszyn. Grupę przywitał redaktor naczelny Karol Bujoczek, natomiast w rolę przewodnika po redakcji wcielił się red. Jan Beba.
Fot. Beba
StoryEditor
Koło naukowe w redakcji
Kilkudziesięcioosobowa grupa studentów koła naukowego odwiedziła naszą redakcję, by dowiedzieć się w jaki sposób powstaje miesięcznik „top agrar Polska”.