Wśród najciekawszych tematów naszego dodatku znajdziesz informacje dotyczące:
- aktualnej sytuacji w branży sektora wołowego,
- sprzedaży bezpośredniej w dobie epidemii,
- półmobilnych ubojni testowanych w Austrii,
- opasu bez kiszonki z kukurydzy, opasu jałówek rasy charolaise zamiast byków,
- metod podratowania bazy paszowej w kontekście suszy,
- rynkowego przeglądu zestawów elektryzatorów,
- liczebności ras bydła mięsnego w Polsce wg danych ARiMR,
- hodowli herefordów i kóz na Podlasiu u uroczej Emilii Korolczuk.
Jeśli jesteś hodowcą bydła mięsnego, prowadzisz opas krzyżówek międzyrasowych lub opasów hf i chcesz zwiększyć opłacalność produkcji wołowiny – zamów „Bydło mięsne i opasy”. Wystarczy wysłać SMS na nr 4321 o treści TAP.MIESNE lub zadzwonić na nr telefonu 61 869 06 90 lub wejść na stronę www.topagrar.pl/prenumerata i zamówić dodatek do prenumeraty TAP za jedyne 14 zł na cały rok!