StoryEditor

Catering od rolniczki

Firmy cateringowe prześcigają się w pomysłach na zdobycie klientów, tymczasem bohaterki naszego reportażu skupiają się po prostu na najwyższej jakości.
26.05.2017., 15:05h

Catering jako sposób na biznes? A do tego biznes na wsi? Wielu pesymistów myślało, że to nie może się udać. Przecież każda żona rolnika samodzielnie prowadzi dom i przygotowuje posiłki, nawet dla wielu osób, podczas świąt czy spotkań rodzinnych.

Tymczasem bohaterki naszego reportażu w czerwcowym numerze "top agrar Polska" udowadniaja, ze wystarczy pasja do gotowania, pomysł na biznes i wiele pracy. Dla nich tylko tyle, choć naszym zdaniem, aż tyle.

Anna Janas z województwa kujawsko-pomorskiego oraz Stanisława Jakowicz z woj. zachodniopomorskiego są żonami rolników, współprowadzą gospodarstwa rolne, mają rodziny i prowadzą własne biznesy. I choć droga do spełnienia swoich celów bywała długa, i nie raz wyboista, to teraz nie zamieniłyby swoich smacznych biznesów na nic innego.

Chcesz wiedzieć, jak założyć własny biznes? A może uważasz, że catering to także pomysł dla ciebie? W czewrcowym "top agrar Polska" przeczytasz, co zrobić na drodze do spełnienia.

Ewelina Cisłak
Autor Artykułu:Ewelina Cisłak

redaktor „top agrar Polska”, specjalistka w zakresie tematyki domu i rodziny.

Pozostałe artykuły tego autora
Masz pytanie lub temat?Napisz do autora
POWRÓT DO STRONY GŁÓWNEJ
21. listopad 2024 22:14