Skoro drób jest najczęściej spożywanym mięsem w naszym kraju, postanowiliśmy wziąć je pod nóż. Ogłaszamy konkurs kulinarny "Drobiowe rarytasy". By wziąć udział w naszym pysznym kulinarnym konkursie wystarczy:
- być prenumeratorem "top agrar Polska",
- do dnia 5.03.2016 r. na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. przesłać zdjęcie własnoręcznie wykonanej potrawy wraz z przepisem.
Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń wybierzemy finałową piątkę. Pięć zwycięzkich przepisów zamieścimy w kwietniowym numerze "top agrar Polska" oraz oczywiście nagrodzimy je. Nagrody mamy także kulinarne, a są to publikacje: "Drób na talerzu" wydaną ze środków Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego oraz "Pyszne Wytworne Rozkoszne", wydaną z okazji 20-lecia naszego Wydawnictwa.
Czekamy na Wasze przepisy! Jeśli chcesz wziąć udział w konkursie, a nie masz jeszcze prenumeraty, możesz zamówić ją TUTAJ.
ec