Jak co roku pod koniec września na Międzynarodowych Targach Poznańskich odbyły się targi Smaki Regionów – wielkie święto regionalnej kuchni. Lokalni producenci, rolnicy, koła gospodyń wiejskich i inni miłośnicy zdrowej, ekologicznej żywności z wszystkich województw zaprezentowali swoje wyroby. Smaki Regionów to doskonała okazja na poznanie najlepszych regionalnych potraw i produktów stanowiących dziedzictwo kulinarne, a przygotowywanych w sposób tradycyjny, według dawnych receptur. Tegoroczne targi były rekordowe pod względem frekwencji, odwiedziło je 24 391osób. W ekspozycji udział wzięło 180 wystawców z całej Polski. Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.
ks
StoryEditor
Regiony pełne smaków – przedstawiamy najciekawsze produkty z całej Polski
Podczas tegorocznych targów Smaki Regionów, które odbyły się w dniach 24-26 września w Poznaniu rolnicy, lokalni producenci, koła gospodyń wiejskich zaprezentowali swoje najlepsze wyroby.