Jakość produkowanych, przechowywanych i konfekcjonowanych warzyw oraz rozmach działań nie pozwalają na wątpliwości w zakresie takiego wyboru.
Specjalistami w dziedzinie warzywnictwa są wszyscy członkowi najbliższej rodziny Wangów. Rodzice rozpoczęli uprawę i przechowywanie warzyw. Synowie: Jarosław i Krzysztof potwierdzili znajomość warzywniczych tematów dyplomami Akademii Rolniczej. Krzysztof wraz z żoną poszli jeszcze dalej – są doktorami w dziedzinie warzywnictwa. Z kolei Aleksandra Wanga wykorzystuje w gospodarstwie wiedzę ekonomiczną.
Dziś cała rodzina, tworząca grupę, uprawia warzywa (marchew, seler, kapustę białą i czerwoną, cebulę, buraki ćwikłowe) na powierzchni około 60 ha. Aleksandra i Jarosław Wangowie dysponują komorami chłodniczymi mieszczącymi 1200 t warzyw. Wrażenie robi hala o wymiarach 40 26 m, w której warzywa są przygotowywane do sprzedaży, oddana do użytku w 2013 r. Pracują tu linie do pakowania cebuli, marchwi, buraka i selera oraz kapusty.
Wangowie zaopatrują w warzywa sieć sklepów Kaufland i Dino. Zamówienia otrzymują codziennie i nie narzekają na brak zbytu. Nie zamierzają też zmieniać profilu produkcji. Realizują plan powiększania gospodarstwa i poszerzania parku maszynowego. kw