StoryEditor

Biznes przez promocję

Każdy biznes do swojego rozwoju potrzebuje dobrej promocji. A czego potrzebuje żywność regionalna? O tym już niebawem opowiedzą specjaliści w Słupsku.
03.11.2016., 11:11h

Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego zaprasza na seminarium regionalne poświęcone dochodzeniu do biznesu poprzez odpowiednią promocję swoich produktów. "Masze kulinarne dziedzictwo - promocja produktów regionalnych" to tytuł seminarium, które odbędzie się 8.11.2016 w sali konferencyjnej PODR w Słupsku przy ul. Poniatowskiego 4a.

Dzisiejsze gospodarstwa agroturystyczne często oferują usługi, których na przykład nie ma w okolicy - specjały z dziczyzny, warsztaty rękodzieła albo zakup jajek prosto od zielononóżki. Agroturystyka to już nie tylko wypoczynek na wsi, ale wiele aspektów, które przyjeżdżającym na wieś kojarzą się z ciszą, spokojem i dobrym jedzeniem. Dlatego jeden z paneli seminarium poświęcony będzie właśnie znaczeniu produktu tradycyjnego w agroturystyce.

Poza tym, dyskusja o jakości żywności, znaczeniu odżywiania dla naszego zdrowia czy dobroczynnych właściwościach miodu.

ec

Ewelina Cisłak
Autor Artykułu:Ewelina Cisłak

redaktor „top agrar Polska”, specjalistka w zakresie tematyki domu i rodziny.

Pozostałe artykuły tego autora
Masz pytanie lub temat?Napisz do autora
POWRÓT DO STRONY GŁÓWNEJ
23. grudzień 2024 00:58